Mijn naam is Suleyman Yildizhan, ik ben 39 jaar oud en kom uit Dongen. Mijn hele leven draait om sport, wat begon met kickboksen toen ik 18 jaar was. Uiteindelijk heb ik van mijn passie mijn werk kunnen maken, waarbij krachttraining en crossfit erbij kwamen. Inmiddels ben ik al jaren actief in de sportbranche en heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in diverse managementfuncties als personal trainer in de branche.

Uit ervaring weet ik dat kracht- en vechtsport, gecombineerd met de juiste lifestyle (sport, voeding en mindset), een uitermate geschikte combinatie is die bijdraagt aan duurzame resultaten op fysiek en mentaal vlak.

Je wordt vitaler, voelt je lekkerder in je vel en daardoor zelfverzekerder!

Dus of je nu de technieken van het trappen en stoten wilt leren, je wilt uitleven op de pads, advies wilt op het gebied van voeding, aan de slag wilt gaan met spieropbouw of juist wilt afvallen:

Ik geloof erin dat je samen sterker staat en dat de juiste fundering en enthousiasme de sleutel tot succes zijn voor de lange termijn.