OVER ONS – (Boksing Tilburg)

Wil je afvallen, aankomen of spiermassa opbouwen op een leuke manier dan bent u bij Boksing Tilburg aan het juiste adres! Boksing Tilburg is een Begrip in Tilburg en omgeving met verschillende mogelijkheden qua trainingen. Zo bieden wij lessen voor zowel mensen die in groepsverband als mensen die 1 op 1 willen trainen.

Naast deze trainingen bieden we ook ondersteuning, coaching en advies. Denk hierbij aan: voedingsschema’s, train schema’s en voedingssupplementen.

Ik ben Hasan Cosar, 30 jaar, voormalig pro kickbokser en bokser en de oprichter van Boksing Tilburg. Boksen is bij mij begonnen als een uit de hand gelopen hobby. Waarbij ik tijdens mijn studie meerdere boks/kickbokswedstrijden heb gedaan en aan het einde van mijn Master heb besloten om hiermee verder te gaan. Zo heb ik tijdens mijn studentenleven op verschillende boksscholen les gegeven en uiteindelijk in 2018 besloten om Boksing Tilburg in het leven te roepen.

BOKSING TILBURG WEBSHOP

Kijk snel op onze webshop voor producten die u kunnen ondersteunen in het behalen van uw doelen. Op onze webshop vind u onder andere personal training pakketten, Voedingsschema’s en train schema’s hiernaast hebben we onze eigen voedingssupplementen ‘BABA JUICE’ voor de meest zuivere kwaliteit voedingssupplementen ter ondersteuning van je voeding.